Afvoer ontstoppen Deventer

Elke afvoer in uw woning of bedrijf kan geblokkeerd raken. Het maakt daarbij niet uit of dit door uw toedoen is: onze rioolvakmannen kunnen elke afvoer ontstoppen! U woont of werkt in Deventer en u heeft direct een specialist nodig? Bel dan direct ons nummer of lees even verder. Zo weet u meteen welke mogelijkheden bestaan bij een afvoer ontstopping.

Liever eerst zelf uw afvoer ontstoppen?

Dat mag natuurlijk. De vraag is alleen wat u hiervoor gebruikt. Niet alle middelen zijn namelijk even geschikt voor een afvoer ontstopping. Voor de volgende methodes willen we u dan ook even waarschuwen.

  • Chemische ontstoppers bevatten veel agressieve stoffen. Ze kunnen gaten in leidingen branden of deze doen smelten. Gebruik deze middelen dan ook liever niet als u de leidingen intact wilt houden.
  • Pas op met de ontstoppingsveer: als deze eens uitschiet, kunt u uw sanitair of één van uw leidingen beschadigen.
  • Gaat u een sifon schoonmaken? Zorg er dan voor dat deze weer correct gemonteerd wordt na de schoonmaak. Doet u dat niet, dan kunt u last krijgen van lekkages.

Afvoer ontstoppen door een professional

Komt u er zelf niet uit bij het afvoer ontstoppen? Dan belt u één van onze experts voor een afspraak. Deze komt uit Deventer en kan daarom al snel bij u zijn. Hij neemt al het nodige gereedschap mee voor een ontstopping, inclusief wat handgereedschap voor eventuele reparaties en wat reserveonderdelen (zoals een nieuwe sifon). Dan gaat hij aan de slag!

  • De expert onderzoekt uw probleem. Waardoor is de blokkade veroorzaakt?
  • Met welk gereedschap kan deze blokkade snel en veilig verwijderd worden? De vakman kiest het juiste gereedschap uit.
  • Met een (mechanische) verenmachine of een hogedrukreiniger wordt uw afvoer ontstopt.
  • Heeft u vaker last van blokkades in één of meerdere afvoeren? Mogelijk is er sprake van een defect in uw riolering. Onze expert kan hier met rioolcamera of rookgenerator onderzoek naar doen.
  • Is uw afvoer eindelijk ontstopt? Onze expert geeft u nog wat vrijblijvende adviezen om verstoppingen in de toekomst te voorkomen.

Kosten afvoer ontstoppen Deventer

Een afvoer kan om verschillende reden geblokkeerd zijn geraakt. Onze expert zal daarom eerst moeten onderzoeken hoe ernstig het probleem is. De meeste blokkades kunnen binnen een uur na zijn aankomst verwijderd worden. Is de blokkade lastig te verwijderen (denk aan vet in uw leidingen) of is deze ontstaan door een kapotte leiding? Dan kan het langer duren om het probleem op te lossen. Dat heeft natuurlijk invloed op de kosten.

Wilt u toch alvast een prijsopgave, ook al heeft onze specialist uw probleem nog niet persoonlijk onderzocht? Bel ons dan even. Onze expert rekent altijd een eerlijke prijs voor vakkundig werk!

Hulp nodig bij een afvoer ontstopping? Pak uw telefoon!

De vaat staat stil. Het toilet weigert dienst. Uw bad staat al een dag vol met water. Dit soort problemen kunnen binnen een dag opgelost worden als u onze rioolvakman uit Deventer belt. Hij kan u op elke dag van het jaar bijstaan: ook in het weekend en op feestdagen. Twijfel niet, maar bel ons!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!